219 ZOEKEN NAAR HET GOEDE PAD

De foutieve oplossing in mijn fotoalbum TOURNAI - MAART 2019
De foutieve oplossing in mijn fotoalbum TOURNAI - MAART 2019

ZO BOVEN ZO BENEDEN

Thea-Warrior

 

Op dinsdag 27 april 2021, Koningsdag in Nederland, vangt voor mij een vrij vreemde tijd aan; het is net of ik in een vacuüm zweef. Paniek en onrust kan ik ver van me houden, maar het is beslist een 'Oefening in Vertrouwen'.

 

Op genoemde dag heb ik ontdekt dat ik in maart 2019 een energielijn verkeerd op het roosvenster heb ingetekend. Ben verbaasd over deze onzorgvuldigheid, want ik heb er destijds meerdere dagen over gedaan om het geheel te doorwrochten. Wat heb ik in maart 2019 precies gedacht? Dat de gelijkzijdige driehoek van energielijnen in het Heelal gewoon door Tweelingen en Weegschaal heeft gelopen en dat de energie in de tocht naar de Aarde een proces van draaiing en spiegeling heeft doorgemaakt? Waarschijnlijk heeft mijn focus op de bijzondere posities van de Sterrenbeelden Weegschaal en Tweelingen me verblind.

 

De eerste afbeelding is getekend vanuit het perspectief 'van onderaf en vanuit het oosten gezien'. Tenminste volgens mij is dat destijds de bedoeling geweest, maar de Gele Energielijn zou dan door het midden van Winter en Herfst hebben moeten lopen en niet door Weegschaal en Boogschutter. Alle draaien, spiegelen en wentelen hebben me het verkeerde pad opgeleid. In de afbeelding in mijn fotoboek van ons bezoek aan Doornik - waarin ik mijn oplossing van toen heb vastgelegd - is een vreemd-platte gelijkzijdige driehoek Wit-Geel-Blauw te zien.

 

Een en ander betekent dat mijn oplossing van maart 2019 waarin ik de Sterrenbeelden laat spreken over 'balans, spiegelen en parallel verplaatsen' de verkeerde is. Ik dien een nieuwe en betere oplossing op te hoesten... en dat terwijl ik op Levendweb eraan toe ben om de ware oplossing uit de doeken te doen. Paniek heeft weinig zin,  meer denken kan ik beter laten... misschien mijn hoofd leger maken zodat de inspiratie beter kan binnenstromen. Werken met een open geest/ mind! 

 

Gelukkig heb ik alle vertrouwen in de Hulp van de Engelen. Ik heb er 100% vertrouwen in dat de energielijnen in het roosvenster zijn versleuteld, en het is alsof ik de oplossing 'weet' en deze tegelijkertijd in de gewone wereld nog niet zie.

Maar... wat ben ik in maart 2019 gelukkig geweest met mijn oplossing met de sprekende sterrenbeelden Weegschaal en Tweelingen. Ik heb deze oplossing van de versleuteling van de energielijnen in de Rosace mijn meesterwerkstuk genoemd. Wat zal ik ervan zeggen... naar mijn gevoel zit ik héél dicht bij de juiste oplossing.

Als ik me op de Andere Wereld richt, hoor ik de Engelen zeggen: "Teken de hoeken."

De eerste resultaten daarvan heb ik al laten zien: 32 halve segmenten van 11,25 graden. Ben er nog verbaasd over.

 

Als ik opnieuw het roosvenster bestudeer, blijft me het getal twee opvallen. 

- De Madonna ofwel Maria met Jezus (de Moeder met haar Zoon) is absoluut een afbeelding van een twee-eenheid. Zwangere vrouwen zijn een mooi voorbeeld van een twee-(of-meer-)eenheid.

- Sterrenbeeld Weegschaal heeft twee schalen. Als Vrouwe Justitia zou ze oordelen tussen Goed en Kwaad; rechtspreken door bewust de aangedragen argumenten en bewijzen tegen elkaar afwegen.

- Sterrenbeeld Tweelingen bestaat uit twee jonge mannen. Een twee-eenheid, elkaars spiegelbeeld.

- Het jaargetijde Herfst is ook mooi; met zijn sikkel deelt de oogstende man de bundel graan als het ware doormidden.

- Profeet Amos houdt zijn twee armen in de lucht: 'Hoera'. In de verkeerde oplossing schuift de Gele Energielijn van zijn ene hand in zijn andere!

 

Twee staat voor dualiteit, voor dat wat wezenlijk bij elkaar hoort en elkaar kan aanvullen. Twee staat voor yin en yang, man en vrouw, goed en kwaad, hemel en aarde, wit en zwart, arm en rijk, warm en koud, dag en nacht, enz.

Kwaliteiten die bij het getal twee horen zijn: evenwicht, harmonie, samenwerking, geloof en vertrouwen.

Het lijkt de bedoeling dat ik als mens die houding - vertrouwen in het Goddelijke - ontwikkel en uitstraal/ leer uit te stralen. Volgens mij geldt dit overigens voor alle mensen!