Go with the Flow with Love

MIJN QUEESTE - IN CONTACT MET LIEFDE

Thea-Warrior

 

De resultaten van mijn daadwerkelijk uitgevoerde Queeste verwerk ik in gratis boeken, die ik op Levendweb schrijf en verspreid. Het laatste door mij geschreven verslag/ verhaal staat telkens onder 'Opus', maar voor een goed begrip is het de bedoeling vooraan in elk boek te beginnen.

 

De 'afzonderlijke' verhalen zijn over de boeken heen doorgenummerd. Onder de blauwe boeklinken hieronder zitten de inhoudsopgaven van de verschillende boeken. Zó is elk boek terug te vinden. Op verzoek van de Engelen bevindt zich het boek 'De Sleutel van de Hemelpoort' in dat van Liefde 2020 CT; van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Doornik.

 

Aan het eind van elk verhaal staat met een nummer (na de verwijzingen naar bronnen en linken) het aansluitende verhaal. Zo ook linken naar de Homepage, deze pagina 'Queeste' en de inhoudsopgave van een boek of boeken. Als je stopt met lezen kun je via 'Queeste' altijd weer bij de inhoudsopgave van het boek en bij het volgende verhaal terugkomen.

 

IK WENS EENIEDER VEEL LEESPLEZIER;

                 DE WERELD IS ZOVEEL MOOIER DAN IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN IS.

 

Foto's en tekst van de site Levendweb mogen extern gedeeld worden onder strikt voorbehoud van duidelijke bronvermelding: https://www.levendweb.nl

 

Via de rechtermuisknop zijn de afzonderlijke verhalen als pdf te downloaden.

 

- Stevenskerk Nijmegen - (de zoete Moeder-Maagd en Sante Stephaen)           ---> LIEFDE 2020 SN Inhoud

- Abdijkerk Rolduc Kerkrade - Aartsengel Gabriël en de Maagd Maria                ---> LIEFDE 2020 AR Inhoud

- Cathédrale Notre-Dame de Tournai - Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Doornik                                       

          & De Sleutel van de Hemelpoort                                                          ---> LIEFDE 2020 CT Inhoud

- Cathédrale Notre-Dame de Tournai - Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Doornik   ---> LIEFDE 2021 CT Inhoud

- Intermezzo Dwalende Ogen - Hippolyte en Mia en hun kwaliteiten                  ---> LIEFDE 2022 IDO Inhoud

- Onze-Lieve-Vrouwe-Basiliek Tongeren                                                      ---> LIEFDE 

 

De linken beginnen met het woord LIEFDE omdat de door mij gevonden en onderzochte Energielijnen basaal uit Liefdesenergie bestaan. Het jaartal erachter betreft het jaar waarin ik het specifieke boek ben gaan schrijven. 2019 is overigens het jaar waarin ik bewust mijn Queeste heb aangevangen. De twee hoofdletters in elke link betreffen de kerk waarvan het Energielijnenpatroon - met de versleutelingen daarvan in 'schitterende raadsels' - aan de orde komt.

 

De boeken zijn gratis, omdat de zon elke dag óók gratis voor alle wereldwezens opgaat, en op deze manier druk ik tevens uit hoezeer ik mijn afstemming op het etherische zuiver en duurzaam wil houden.