Thea Penterman - Warrior

 

 

Geboren in 1954 in de Achterhoek. Mijn leven heeft bestaan uit studeren en werken aan mezelf; er was heel wat ontwikkelingswerk te doen, en... wie zal het zeggen, mogelijk nog wel. In Nijmegen studeerde ik aan de Katholieke Universiteit en werd psycholoog, met als specialisatie arbeid en organisatie. Tijdens mijn ruim dertigjarig docentschap werkte ik eerst bij het St Radboudziekenhuis, daarna bij de opleidingen Verpleegkunde en Sociaal Pedagogische Hulpverlening / Sociaal Werk van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

 

Via mijn collega Roger Quintens en zijn vrouw Louve Daems† leerde ik in de jaren negentig de Indiaanse spiritualiteit kennen. Met Roelien de Lange verdiepte ik me in het sjamanisme. In 1999, tijdens mijn Vision Quest in Zweden, kreeg ik van een grote vliegden mijn naam: Warrior.

Specifieker: Warrior - in All Directions in Every Direction. 

Mijn drumavonden met studenten (werken met de sjamanendrum) resulteerden in 2004 in het boek 'Het Verhaal van de Steen'.

 

Mijn hele leven heb ik gesproken met de geesten / elementaire wezens en het geheugen van bomen. In de loop der jaren heeft zich daaraan communicatie met wezens in de beneden-, midden- en bovenwereld, zoals krachtdieren, kabouters, elfen, mythische dieren en engelen toegevoegd.

Vrienden in de Andere Werelden ondersteunen me. In de gewone wereld ontvang ik eveneens de nodige steun; van naaste familie, vrienden en een groep individuen die zich bezighoudt met geomantie (= de waarheid zeggen over de wereld).

 

Op dit moment inventariseer ik energielijnen. Het contact en de communicatie met hen is een groot cadeau. Graag zou ik de mensen meer bewust maken van de leven-bevorderende energie van deze lijnen. Het is als met een graankorrel; in de hand van een mens groeit er geen halm uit, in de grond gestopt wel. Het Levend Web verspreidt de Liefdeskracht uit het Universum en de Levenskracht van de Aarde waardoor leven en groei mogelijk is.

 

 

Vertel het me en ik zal het vergeten.

Laat het me zien en ik zal het onthouden.

Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

Confucius 551 - 479 v.Chr.