LIEFDE-AANBIEDEN

De wezens in de fijnstoffelijke wereld zijn absoluut bereid om de mensen op Aarde te ondersteunen. Echter het is wel de bedoeling dat dit op een fatsoenlijke manier gevraagd wordt. Zonder dat het gevraagd wordt, hebben zij namelijk niet het recht om in te grijpen. Dus... VRAAG!!! 

 

Mijn vraag in het kader van contact is eenvoudig: "Hallo, ik ben Thea-Warrior, ik vraag om bescherming, begeleiding en ondersteuning." Normaliter vraag ik dit voor mezelf, maar natuurlijk kan ik de betreffende vraag ook voor een groep stellen. Soms begroet ik vooraf de aanwezige helpers, engelen of mijn krachtdieren. Ontmoet ik nieuwe wezens dan vraag ik in principe heel vriendelijk naar hun naam.

 

Unieke rol

Wij-mensen mogen hier op Aarde mede-scheppers zijn, echter ons zicht op het geheel is niet altijd even helder. Helpers, engelen en elementenwezens hebben meer zicht op wat zinvol en goed is. Dus bied ik mijn Liefde aan hen aan om op de betreffende plek te genezen of helen wat er daar geheeld en genezen mag worden.

 

Voor de duidelijkheid, het is geen liefde geven, maar Liefde aanbieden. Zo ongeveer als met een banket: er is veel in de aanbieding en ieder mag vrij kiezen wat of hij/zij neemt. Leren wat vrijheid is, vormt een van de uitdagingen voor ons mensen.

 

Liefde-Aanbieden - oefening

Wij-mensen hebben de unieke kwaliteit dat wij Liefde kunnen genereren. Hoe? Volg de stappen...

 

- Ga staan en stem af op jezelf; ervaar dat je met de voeten op de Aarde staat.

- Breng je handen voor je borst in een gebedsgebaar.

- Verbind jezelf vanuit je midden met de Aarde, met Beneden, liefst zo diep mogelijk.

- Verbind jezelf daarna, ook vanuit je midden, met Boven: met de Kosmos.

- Laat vervolgens van Boven de Kracht en het Licht van de Liefde in je instromen.

- Laat deze Liefde gerust tot diep in de Aarde gaan.

- Dan vang je voor jezelf de Liefde op in een schaal ter hoogte van je bekkenbodem.

- Vervolgens vang je de Liefde op in een schaal op harthoogte in je lichaam.

- Beweeg nu je handen voor je borst naar boven toe open; alsof ze een schaal vormen. Houd hierbij de

  pinken en zijkanten van de handen tegen elkaar.

- Laat vervolgens de verzamelde Liefde vanuit je lichaam in deze handenschaal stromen...

- Buig je handen wat naar beneden en bied deze Liefde dan aan de Elementenwezens, enz. aan... om deze Liefde te gebruiken om te helen of genezen... wat er daar geheeld en genezen mag worden.

 

Thea-Warrior

 

Deze oefening ontving ik eind oktober 2016 van Maria bij een Maria-verschijning nabij de Hemelvaartkoepel in de Heilig Landstichting. Ze zei: “Het is nu tijd om de les van Het-Liefde-Geven in praktijk te brengen. Leer het de anderen. Zoveel mogelijk anderen.”