163 DE KRISTALLEN BOL EN KWART REGENBOOG

De kristallen bol bij mijn computer.
De kristallen bol bij mijn computer.

DOE HET MET LIEFDE

Thea-Warrior

 

In de reis van 5 februari 2002 komt naar voren dat ik de Kristallen Bol en de Kwart Regenboog op een eerder moment al van God heb gekregen, dus duik ik in mijn archief en kom uit bij mijn aantekeningen over mijn reis van 4 juni 2000. Met echtgenoot Aad en vriendin Juliette volg ik een weekend in Goes bij de Siberische sjamaan Sri Ganesha. Er wordt gelegenheid geboden een Reis naar de Wereld van de Toekomst te maken.

Het feit dat de organisatoren aan deze - door een drum begeleide - reis de naam 'Reis naar de Wereld van de Toekomst' hebben gekoppeld, betekent dat ze verwachten dat de intentie waarmee een deelnemer op reis gaat, inhoudt dat hij of zij een blik in de toekomst zou willen werpen. De intentie en formulering van de reisvraag komen overeen. Nadjesda, de vrouwelijke helper van de sjamaan, drumt voor de aanwezigen.

 

Ik voelde me eerst Shiva, met bewegende armen, toen ging ik in een turkooizen rook omhoog. Hoger, hoger, hoger en hoger. Ik ging langs allerlei doorzichtige vormen en onderlangs een goud met lapis lazuli-blauw en turkooizen wereld waaronder allerlei mythische dieren, bestaande uit abstracte geometrische vormen, waren. De 'dieren', die er uitzagen op de manier waarop de Mexicanen ze afbeelden op de muren van hun tempels, probeerden wel met mij contact te maken maar ik ging langs hen heen verder omhoog. toen kwam ik bij een oog in een driehoek, een prachtig vrouwenoog met lange wimpers. Ik zag dat het oog een bril nodig had en toen braken de brillenglazen in duizenden stukken. 

Ik ging hoger en hoger en doen was er een mist, en ik genoot in de mist. Ik kon niet veel moois zien, maar door de mist kon ik ook niks bedreigends zien en dus was ik vol vertrouwen en genoot. Liggend wentelde ik me in de mist. Ik besefte...

          "IK LEERDE GENIETEN"

Ik vroeg: God, geef me een blik in de toekomst?

          IK KREEG EEN GROTE KRISTALLEN BOL AANGEREIKT EN EEN SCHITTERENDE REGENBOOG

De regenboog was een kwartcirkel... En ik kreeg beiden van God. Het was om gemakkelijk in de toekomst te zien en om gemakkelijk in de geestenwereld te reizen. En toen werd ik...

          VOLLEDIG VRIJ: 'PEGASUS'

Ik nodigde God uit om met mij te spelen en samen vlogen wij beiden als vliegend paard door het heelal, spelend en enorm vrij.

Wij, of ik, graasde(n) aan de oever van het paradijs aan de witte rivier op groen gras... het paradijs.

Ik zag mezelf als Pegasus daar grazen. Ik besefte:

          HET PARADIJS KEN IK OP AARDE

Nadjesda zei soms: stuur energie. En het lukt mij om vanuit mijn stuit energie omhoog te halen en die naar mijn beelden te sturen (ik denk via mijn derde oog...). 

De beelden worden dan gevormd in prachtige cirkels... net heel diepe schalen.

Ik zei: "God, geef me nog een blik."

En toen zag ik een wiel met pootjes dat naar rechts rondliep en door het heelal kon cirkelen.

Nadjesda vroeg ons om terug te komen en suggereerde dat wij daar mogelijk wilden blijven, maar voor mij gold dat niet... daar is voor mij hier.

 

Met 'daar is voor mij hier' heb ik tijdens de reis bedoeld dat ik daar in Goes onderken dat het paradijs wel degelijk op aarde is en dat God continu bij iedereen op aarde aanwezig is. God heeft ons mensen nooit in de steek gelaten: als mensen zijn wij allen kinderen van God, een vonk van Hem (en Haar) leeft in ons. 

Het paradijs op aarde heeft te maken met het onderkennen van gevoelens. Gevoelens die enkel voor de mens zelf zijn; om te leren van gebeurtenissen en eigen gedachten. Het is belangrijk dat kinderen leren eigen gevoelens te onderkennen. Wat het handelen betreft... doe het met liefde. O ja, aangezien God almachtig is, is het voor Hem een koud kunstje als vliegend paard naast mij te vliegen, en even eenvoudig is het voor Hem om op een wolk te zitten en naar de Aarde te kijken. Dat wiel met pootjes dat naar rechts rondliep en door het heelal kon cirkelen, vind ik opvallend, ik vraag me af of ik in 2000 het verhaal van Johannes over de Apocalyps ken... geen idee of het ooit in de katholieke kerk aan bod is gekomen.

 

Na deze reis op 4 juni 2000 koop ik mezelf een kleine glazen (kristallen?) bol en zet deze bol bij mijn computerscherm, want er wordt gezegd dat deze bollen negatieve energie van het beeldscherm wegvangen.

Ik ga trouwens niet over alle reizen verhalen, want dan ben ik nog héél lang bezig, maar op 5 maart 2002 - in lokaal 114 van de NEBO - kijk ik tijdens een reis in de bol van de waarheid en hoor ik een stem die zegt: "Het gaat er niet om wat je doet maar hoe je dat doet wat je doet... doe de dingen met liefde."

 

Deze suggestie over hoe het eigen handelen vorm te geven, is een deel van het antwoord dat ik zoek omdat ik op dit moment - midden januari 2021 - wat nerveus ben. De afgelopen dagen heb ik ècht om hulp gebeden en tot mijn blijdschap krijg ik deze hulp sinds woensdag 13 januari 2021 zelfs van Jezus zelf.