Geomantische, een week-durende busreis naar heilige plaatsen in Bosnië en Herzegovina - 8-13 Juli 2020

Voor groepen en individuen die werken in het veld van geomantie en het transformatieproces van de Aarde ondersteunen.

Doel: zo mogelijk inbrengen van ervaringen in de zevende internationale meeting.

 

Bezocht worden de Bosnische piramiden en de grote Ballen van Zavidovići waar de bronnen van de oer-creatieve kwaliteiten, wezens en krachten van Gaia ervaren en ondersteund kunnen worden. 

Informatie en aanmelden: Drustvo.vitaaa@gmail.com

 

Zevende internationale Meeting- Bohinj in de Julische Alpen in Slovenië - 13-16 juli 2020

Voor groepen en individuen die werken in het veld van geomantie en het transformatieproces van de Aarde ondersteunen.

Doel: de oerkrachten van de buik (gerepresenteerd door de Balkan in Bosnië) in Europa te verbinden met de transformatie krachten van het hart.

 

Het Meer van Bohinj is een diep meer in het hart van de Julische Alpen. Het is een van de twee bronnen van de rivier Sava die zich verenigd met de Danube in Belgrado. Het Jeugdhotel waar de meeting plaatsvindt is gelegen bij het meer, precies boven de lithopunctuur-steen met het kosmogram, welk 22 jaar geleden door Marika en Marko Pogačnik gegraveerd is. Het was een opdracht van de Stadsraad van Villach in Oostenrijk om een dwarsverbinding door de Alpen te creëren. De andere stenen van deze geomantische compositie, genoemd ‘Ster van de Alpen’ staan in het noorden van Italië, het zuiden van Duitsland, in Karinthië in Oostenrijk en in Maribor in het oosten van Slovenië. De plek is derhalve optimaal voor communicatie rond de wereld.

 

Marko Pogačnik, namens de VITAAAssociatie voor co-existentie van mensheid, natuur en omgeving, Ljubljana, en de bijbehorende Meeting-voorbereidingsgroep.

Informatie en aanmelden: Drustvo.vitaaa@gmail.com